Варна Флоринг - нашата история

Varna Flooring - монтаж на масивен и инженерен паркет

Как започна всичко

   Преди повече от 60 години господин Никола Стойков поставя началото на дългогодишна семейна традиция в областта на строителните услуги. През времето на своята активна трудова дейност той овладява до съвършенство всички детайли свързани с монтажа и експлоатацията на различните видове подови настилки. Многократно получава отличия за високо качество, а през 1966 г. завоюва първо място в регионалното състезание на Северна България между всички майстори паркетчии.

Първо място за най-добър паркетчия

И ... как продължи

   По-късно неговите синове, Атанас Стойков и Йордан Стойков, усвояват уменията и знанията на своя баща и продължават семейната традиция. През своя повече от 30 годишен стаж, те доразвиват и усъвършенстват придобитите знания и стават водещи в тази област. За известно време работят в същата област в Австрия, Германия, Испания и след това в Съединените щати. Придобиват и висока обща квалификация в областта на строителството. Атанас Стойков завършва строителен техникум, а Йордан Стойков, строително инженерство. Фирмата, основана от тях е една от първите, създадени след промените през 1989 г. Във фирмата работят високо квалифицирани майстори, някои с над 15 годишен стаж в областта на подовите настилки.


Защо да изберете нас?

   Уместен въпрос. Но и с много лесен отговор. Просто защото сме най-добрите ;)
И не само по душа :) Имаме огромен опит, винаги сме коректни и честни в отношенията си и никога не правим компромис с качеството.
Не отлагайте, обедете се още сега и се убедете сами.
Позвънете ни

Йордан Стойков
0899-862-716


Skype - Varna Flooring
Остави съобщение

Безплатна консултация

   Свържете се с нас за безплатна консултация и помощ по всякакви въпроси свързани с избора, монтажа и поддържането на подовите настилки. Ако желаете ще бъдете посетени, ще бъде направен безплатен оглед и консултация по видовете работи, които трябва да се изпълнят, както и предложение за най-изгодна за вас цена.


Награда за високо качество при монтаж на подови настилки